Quick Updating Kalki in October

Wednesday, 2nd: Kalki took a poo only 2 times a day!

Tuesday, 8th: Vaccine DPT 3 and Polio 4 (last booster). Waktu vaksin, Kalki dibilang kayak Boboho sama asisten bidan di pustu.

Friday, 11th: Posyandu, weight in his 134 days was 9kg

Monday, 14th: Kalki took a poo only 2 times a day! first, in the morning after bath. Second, in the evening before bath.

Tuesday, 15th: Ferriz drops intake for iron supplementation. At first my mother gave about 0,5ml directly (not drop by drop) and the he puked. Afterwards I gave only 0,1ml. His stool became frequent!

Wednesday, 16th: Ferriz drops second intake 1ml (drop by drop). His stool is still frequent and the color is pale yellow. At night he stools after he was nursed and his stool was pale yellow with blood! 😦

Friday, 18th: Kalki has been able to roll until his body facing the bed and go backwards! Alias tengkurep trus balik lagi, kesukaannya Kalki tengkurep sendiri ke arah kanan terus. Nah, mentang-mentang udah bisa, sekarang dia main tengkurep mulu! Mostly belum bisa balik terlentang sendiri jadi kadang dia capek dan ngeroweng sampai nangis, maksudnya minta dibalikkin badannya gitchu…

tengkurep bersama mama :D

momen tengkurep bersama mama 😀

shaoooliiiin

waaaaa kalki kayak shaoooliiiin

biarin mama gelap dan lengar yang penting kalki imutssssss muwah super kawaiii

biarin mama gelap dan lengar yang penting kalki imutssssss muwah super kawaiii

ya sekian dulu, karena Kalki udah capek tengkurep nih!

Besok Kalki mau menyambut Galungan pertama. Tadi Kalki udah bantuin papa bikin penjor lho (bantu menyemangati dengan wajahnya yang innocent). Besok kalau sempat mama upload fotonya Kalki dan mama yang ngeliatin papa bikin penjor (sambil ngerepotin papa dikit karena mama minta difoto wekekekekekekekek :D) sama fotonya papa sebelum sembahyang ke pura. Ok, mama, papa dan Kalki mengucapkan…

Selamat Hari Raya Galungan dan Kuningan, semoga dharma selalu menang di hati kita masing-masing~

Advertisements

2 thoughts on “Quick Updating Kalki in October

    • Makasih mas 🙂
      Mas Dani seniorku di Teknik Kelautan toh… tapi karena aku cuma bentar di ITS, sepurane mas aku nggak tau yang mana mas Dani hehehe *peace n’ keep cool*

Thank you for reading my post, hope you enjoy it. Please... don't type an active link in the comment, because it will be marked as a spam automatically. I'd love to visit your blog if you fill the "website" form :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s